Japanse visburger

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
2
Moeilijkheidsgraad
Japanse visburger
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 verpakking 
1 
ongesneden brood
3 
kwarteleitjes
2 el 
zeewier
1/2 tl 
wasabi
2 el 
mayonaise
1 
tomaat
1 el 
olijfolie

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C (hete lucht 180 °C). Leg de diepgevroren fish burgers hot & spicy op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Laat gedurende 30 minuten bakken. Draai om na  10 minuten. Verhit ondertussen een klein beetje plantaardige olie in een koekenpan en bak drie spiegeleieren van de kwarteleitjes. 

  2. Snijd de tomaat in dunne plakken. Meng in een schaaltje twee eetlepels mayonaise en een halve theelepel wasabi.

  3. Snijd drie plakken brood van ongeveer 1 centimeter dik af. Snijd de korsten van het brood zodat je drie rechthoeken overhoudt, halveer deze rechthoeken diagonaal zodat je in totaal zes driehoeken hebt. Halveer ook de bereidde visburgers diagonaal.

  4. Leg drie van de gesneden broodjes op een plank of bord. Beleg ieder broodje achtereenvolgend met een eetlepel zeewier, een halve visburger, twee plakken tomaat, 1,5 theelepel wasabi mayonaise en het gebakken eitje en sluit het broodje tot slot af met een tweede driehoekje gesneden brood.

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven