Hollandse surf en turf

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Dit is een recept van Lienke van Dear Good Morning, klik hier voor meer informatie en foto's.  
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

1 verpakking 
Iglo Vissticks 17st + 3st gratis
1 tl knoflookpoeder[Edit text here] 
1 tl gerookte paprikapoeder 
2 el olijfolie 
2 
zoete aardappelen
300 gram 
gehakt
1 bakje 
aioli

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.  

    Was de zoete aardappel grondig. Snijdt deze vervolgens in frietjes. Voeg de knoflookpoeder, gerookte paprikapoeder en de olijfolie toe aan de gesneden frietjes. Mix dit goed door elkaar en verdeel dit over een bakplaat. Plaats de frietjes in de oven en bak deze in 30 minuten goudbruin.
  2. Bereid Iglo Groente-Idee zoals aangegeven op de verpakking. Na enkele minuten bak je ook het gehakt gaar. Doe vervolgens het gehakt bij de Groente-Idee in de pan en bak nog enkele minuten. 

  3. Bereid de Iglo Vissticks zoals aangegeven op de verpakking.

  4. Leg de zoete aardappelfrietjes, Groente-Idee en Vissticks op een bord samen met de aioli. Lekker dippen en smullen maar! 

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven