Ingrediënten
800
Aardappelen
1
paprika
Grof zeezout
Olijfolie
125 ml
Griekse yoghurt
1 eetlepel Sriracha chili saus
Peper en zout
Bereiding
Verwarm de oven voor op 220°C.
- Was de aardappelen en snij deze over de lange zijde door. Snij de gehalveerde aardappel in partjes. Kook de aardappel 5 minuten in gezouten water.
- Meng in een kom 3 eetlepels bloem, 1 theelepel paprikapoeder, 1/2 theelepel knoflookpoeder en 3 eetlepels olijfolie. Meng de aardappel partjes hier goed doorheen.
- Bereid de Lekkerbekjes zoals aangegeven op de verpakking en verdeel gelijktijdig de aardappel partjes over dezelfde bakplaat.
Maak ondertussen de dipsaus. Meng de Griekse yoghurt, 1 eetlepel Sriracha chili saus en 1/2 theelepel knoflookpoeder. Breng eventueel op smaak met peper en zout. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven