Ingrediënten
Bereiding
Kook de bulgur volgens de instructies op de verpakking. Voeg voor meer smaak een buillonblokje toe aan de pan met bulgur.
Verwarm de oven voor op 210 graden Celsius (hetelucht 190 graden Celsius). Leg de diepvries Crispy Fingers op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in 18 minuten goudbruin. Draai de Crispy Fingers halverwege de baktijd om voor het beste resultaat.
- Doe voor de saus de slagroom, de eetlepel kippenbuillon en gehakte chilipeper in de pan bij de resterende doperwten. Breng aan de kook en pureer vervolgens de saus met een staafmixer.
Breng een pan met water aan de kook en kook de diepvries doperwten zoals aangegeven op de verpakking. Haal circa 1/3 van de erwten uit de pan en gebruik deze voor de bulgursalade.
Snijd de rode kool en het lente-uitje fijn. Meng de rode kool en de lente-ui door de bulgur en voeg 1/3 van de erwten die je eerder apart hebt gehouden toe. Breng op smaak met peper, zout en eventueel wat citroensap. Snijd de avocado in plakjes en rooster de pijnboompitten goudbruin.
- Serveer de warme bulgursalade met de Crispy Fingers en erwtenpuree. Top af met de plakjes avocado en de pijnboompitten. Eet smakelijk!