Chunky vissticks met Italiaanse groenten

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Chunky vissticks met Italiaanse groenten

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

800 gram 
aardappelen
3 
teentjes knoflook
50 gram 
boter
1 
citroen
150 gram 
mayonaise
1 tl 
nootmuskaat
1 el 
olijfolie
1 el 
platte peterselie
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Schil, was en kook de aardappelen ongeveer 20 minuten in water met een beetje zout.
  2. Verwarm de oven op 210 °C (hetelucht 190 °C, gas stand 7). Leg de diepvries Chunky Vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Verwarm gedurende 18 minuten. Draai om na 10 minuten.
  3. Snijd de knoflookteentjes fijn en pers en rasp de citroen. Meng vervolgens de mayonaise met de knoflook, het citroensap en de citroenschil en breng op smaak met een snufje zout en peper.
  4. Voeg de diepvries inhoud van Groente-Idee toe aan de pan. Bak de groenten gedurende 2 minuten op hoog vuur, bak daarna nog 7 minuten op matig vuur. Regelmatig roeren.
  5. Smelt een beetje boter in een pan, voeg de peterselie, zout, peper en nootmuskaat toe en giet dit mengsel over de aardappelen. Goed roeren.
  6. Alles samen opdienen. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven

Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
550
29,4 gram
10 gram
5,8 gram