Ingrediënten
400g wortels
300g bloemkool
300g broccoli
300g rode kool
200g quinoa
200g feta
200g rucola
2 sinaasappels
4 el appelciderazijn
2 el agavesiroop
2 el olie
1 el suiker
1/2 tl kerriepoeder
zout en peper
Bereiding
Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius (hetelucht 200 graden Celsius). Kook de quinoa in gezouten water volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet dit als het klaar is af en laat afkoelen. Maak ondertussen de bloemkool schoon en verdeel dit in roosjes. Verhit olie in een pan en bak de bloemkoolroosjes al draaiend ca. 3 minuten. Kruid met peper, zout en kerriepoeder. Giet 400ml water erbij en laat ongeveer 3 minuten sudderen. Giet ze hierna af en laat ze uitlekken.
- Bereid de Iglo Lekkerbekjes in de voorverwarmde oven volgens de bereidingswijze op de verpakking. Maak ondertussen de rode kool en broccoli schoon. Snijd de rode kool in fijne reepjes en broccoli in roosjes. Kook de broccoli in gezouten water totdat deze gaar is.
- Halveer en pers 1 sinaasappel uit. Snijd de overige sinaasappel in partjes. Voor de dressing: meng het sinaasappelsap, zout, azijn, peper, en olie.
- Maak de rucola schoon. Verkruimel de feta grof. Doe de rucola, rode kool, bloemkool, broccoli, quinoa, lekkerbekje en fetakaas in kommen. Garneer met de dressing. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven