Deel
Deel dit recept

Vegaburger met gember guacamole

Voorbereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

  • 1 verpakking Iglo Veggie Burgers
    Iglo Groenteburgers 4st
  • 4 harde bolletjes
  • 2 el olie
  • 100 gram komkommer
  • 250 gram Mozzarella
  • 1 el olijfolie
  • 1 el balsamico azijn
  • 2 avocado's
  • 1 limoen
  • 5 gram gember
  • 1 rode peper
  • zout
  • peper
  • 1 krop sla

Bereiding

  1. Snijdt de harde bolletjes horizontaal door midden en rooster de binnenkant goudbruin in de pan zonder olie. Voeg hierna 2 el olie toe aan de pan en bereid hierin de Iglo Veggie Burgers zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Snijdt de komkommer en mozzarella in kleine plakjes en marineer deze met olijfolie en balsamico azijn.
  3. Snijdt de avocado's doormidden en verwijder de schil en pit. Rasp de limoenschil en gember en snijdt de rode peper in kleine ringetjes (verwijder zaadjes). Pureer de avocado's met de geraspte limoenschil en gember, de rode peper ringetjes en knijp hier ook een halve limoen in uit. Breng de guacamole op smaak met zout en peper.
  4. Was de krop sla en snijdt deze in stukken ten grootte van de broodjes. Beleg de broodjes met de sla, mozzarella, komkommer, iglo Veggie Burgers en de guacamole. Smakelijk eten!
Deel
Deel dit recept