Deel
Deel dit recept

Vegetarische risotto met spinazie

Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingredi├źnten

Bereiding

  1. Snipper de uien en bak deze met wat olijfolie in een pan tot ze glazig zien. Voeg ook de risotto rijst en diepgevroren
    Bladspinazie hier aan toe.

  2. Voeg onder regelmatig roeren de groentebouillon in delen aan de pan toe. Blijf roeren tijdens het koken zodat de risotto niet aan kan branden. De kooktijd bedraagt ca. 18 minuten (afhankelijk van het type risotto rijst).

  3. Als de risotto al dente is kan ¾ van de geraspte Parmezaanse kaas toegevoegd worden. Roer de kaas goed door de risotto en voeg eventueel ook een snufje peper en zout toe. Serveer de risotto op diepe borden en bestrooi deze met de overgebleven Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!
Serveertips

Voeg voor een niet-vegetarische versie kort voor het einde van de kooktijd wat iglo Scampi's en vers geperste knoflook aan de risotto toe. 

Deel
Deel dit recept