Volkoren wraps met avocado-sesamcrème en krokante vissticks

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Volkoren wrap met avocado-sesamcrème en krokante vissticks

Zin in een frisse maaltijd? Kies dan voor deze makkelijk te maken wrap met avocado, mango en vissticks. Door te kiezen voor vissticks krijgt de fruitige wrap een crispy touch. Extra lekker met een handje rauwkorst en granaatappel! 

Wij zijn erg benieuwd wat jij ervan vindt! Laat dus vooral een review achter en geef het recept een rating.

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

8 
volkoren medium tortilla's
2 
avocado
100g 
veldsla
100g 
peen julliene
1 
granaatappel
2 
mango
4-5 stengels 
koriander
1 
citroen
1,5 el 
tahin
Peper en zout, naar smaak 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de vissticks op een met bakpapier beklede bakplaat. Zorg dat de vissticks elkaar niet raken. Bak in het midden van de oven gedurende 15 minuten. 
    Preparation steps Vissticks oven
  2. Snijd de avocado doormidden, schil, haal de pit eruit en snijd in grove blokjes.  Snijd de mango van de pit, schil en snijd ook in blokjes. Halveer de granaatappel en klop de pitjes eruit. Pluk de bladeren van de korianderstengels. 
     
    Preparation steps cut the vegetables
  3. Rasp de citroen en pers een halve citroen uit. Voeg de tahin, geraspte citroenschil en het citroensap in een grote kom. Mix het met een staafmixer en breng het op smaak met zout. 
    Preparation steps sauce wraps
  4. Verwarm de tortilla’s in een hete pan zonder boter ongeveer 1 minuut. Haal de vissticks uit de oven.
    Preparation steps heat wrap
  5. Besmeer de tortilla’s met de avocado-sesamcrème. Leg de sla, peen julienne, granaatappelpitjes en vissticks erop. Top af met korianderblaadjes en serveer. Eet smakelijk!
    Preparation steps build your wrap
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven