Ingrediënten
Bereiding
- Giet de tomaten af en vang de olie op. Snijd de tomaten grof. Was de peterselie en snijd deze grof, houd nog een beetje over voor later. Meng de grof gesneden peterselie met de tomaten en 1 el tomatenolie. Kruid met zout en houd dit mengsel apart.
- Pel de ui en knoflook en snijd deze fijn. Maak de champignons schoon en snijd in plakjes. Bereid de Vegetarische Kipfilet volgens de bereidingswijze op de verpakking. Bereid de spätzle (of macaroni) in kokend gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
- Verhit de olie in een pan en fruit hierin de knoflook en ui voor ongeveer 1 minuut. Voeg de champignons toe en bak deze mee met peper en zout. Voeg de groene peperkorrels toe. En giet de groentebouillon erbij en breng deze aan de kook. Voeg de roomkaas toe en laat al roerend smelten. Laat dit nog 5 minuten sudderen.
Breng de saus op smaak met peper en zout. Doe de spätzle (of macaroni), Vegetarische Krokante Kipfilet en saus op de borden. Garneer met peterselie en de gedroogde tomaten.
Eet smakelijk!
Serveertips
Wist je dat? Je verse of ingelegde groene peperkorrels hebt, dit staat vaak in het schap van de pasta sauzen. Verse peperkorrels zijn een ware smaaksensatie, die ietwat minder pittig en scherp zijn dan de bekende witte en zwarte peperkorrels.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
704 kcal
40,5g
22,2g
4,7g