Vegetarische krokante kipfilet met erwten, kerrie rijst en saus

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

4 stuks kipfilet 
150 gram erwten 
200 gram courgette 
300 gram basmati rijst 
200 gram uien 
15 gram tomatenpuree 
4 el zure room 
2 el kerrie kruiden 
1 el olijfolie 
20 gram fijngehakte bladpeterselie 
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C (180°C hetelucht). Leg de diepvries vegetarische krokante kipfilets op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven gedurende 20 minuten.

  2. Kook de rijst met de kerriekruiden volgens instructies op de verpakking.

  3. Snijd ondertussen de courgette in blokjes en bak deze kort in een pan met olijfolie voor ongeveer 5 minuten. Doe hier in de laatste minuut de erwten bij.

  4. Voeg de courgette en erwten bij de rijst en laat 5 minuten op laag vuur stomen.

  5. Snijd de ui in kleine blokjes. Meng deze met de tomatenpuree, zure room en breng op smaak met zout en peper.

  6. Snijd de vegetarische krokante kipfilet in repen, leg ze op de rijst en serveer met de saus. Eet smakelijk!

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
591 kcal
34 gram
4,3 grsm
4,9 gram