Ingrediënten
80 gram groene linzen
1 rode ui
1 kleine groene paprika
1 kleine rode paprika
100 gram rode en gele kerstomaatjes
150 gram tomatenblokjes
1 tl oregano
1 tl chilikruiden
2 el olijfolie
Zout en peper, naar smaak
Bereiding
- Spoel de linzen af onder koud water, laat ze uitlekken, doe ze in een pan en bedek ze met koud water. Breng aan de kook. Kook afgedekt, gedurende 20 tot 25 minuten, zachtjes sudderend.
- Kook iglo Green Cuisine Spinazie Sticks zoals aangegeven op de verpakking.
- Pel en snijd de rode ui fijn. Schil de paprika's, snijd deze in blokjes. Snijd de kerstomaatjes doormidden.
- Bak in een pan met hete olijfolie de uien lichtbruin, dan de in blokjes gesneden paprika's toevoegen en ongeveer 5 minuten laten koken.
- Voeg de oregano, de chilikruiden en de tomatenblokjes toe en laat nog 10 minuten zachtjes sudderen.
- Voeg dan de linzen en de kerstomaten toe, breng op smaak met peper en zout en kook gedurende 5 minuten op laag vuur. Af en toe voorzichtig roeren.
- Verdeel de linzen chili over de bodem van diepe borden en bedek met de spinazie sticks.
Serveertips
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
625
26 gram
0.9 gram
7.9 gram