Vegetarische chili met linzen en Green Cuisine spinazie sticks

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
2
Moeilijkheidsgraad
Vegetarische chili met linzen en Green Cuisine spinazie sticks

Vegetarische chili met linzen en Green Cuisine spinazie sticks

Op zoek naar een pittig, eenvoudig en heerlijk recept voor twee vanavond? Probeer onze vegetarische chili met linzen en spinazie sticks
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

80 gram groene linzen 
1 rode ui 
1 kleine groene paprika 
1 kleine rode paprika 
100 gram rode en gele kerstomaatjes 
150 gram tomatenblokjes 
1 tl oregano 
1 tl chilikruiden 
2 el olijfolie 
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Spoel de linzen af onder koud water, laat ze uitlekken, doe ze in een pan en bedek ze met koud water. Breng aan de kook. Kook afgedekt, gedurende 20 tot 25 minuten, zachtjes sudderend.
  2. Kook iglo Green Cuisine Spinazie Sticks zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Pel en snijd de rode ui fijn. Schil de paprika's, snijd deze in blokjes. Snijd de kerstomaatjes doormidden.
  4. Bak in een pan met hete olijfolie de uien lichtbruin, dan de in blokjes gesneden paprika's toevoegen en ongeveer 5 minuten laten koken.
  5. Voeg de oregano, de chilikruiden en de tomatenblokjes toe en laat nog 10 minuten zachtjes sudderen.
  6. Voeg dan de linzen en de kerstomaten toe, breng op smaak met peper en zout en kook gedurende 5 minuten op laag vuur. Af en toe voorzichtig roeren.
  7. Verdeel de linzen chili over de bodem van diepe borden en bedek met de spinazie sticks.

Serveertips

 
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven

Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
625
26 gram
0.9 gram
7.9 gram