Vegetarische burger met avocado, tomaat en spinazie

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Vegetarische burger met avocado, tomaat en spinazie

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 
 verpakking Iglo Green Cuisine vegetarische burgers
green cuisine vegetarische burger
1/2 bosje verse bieslook 
2 hamburgerbroodjes 
1 avocado 
1 tomaat 
sap van een halve citroen 
1 el crème fraîche 
Handjevol spinaziebladeren, naar smaak 
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C (hetelucht 180°C). Leg de vegetarische diepvries burgers op een met bakpapier beklede bakplaat en zorg dat de burgers elkaar niet raken. Bak in het midden van de oven gedurende 17 minuten. Regelmatig omdraaien.

  2. Hak de bieslook fijn en snijd de tomaat in plakjes.

  3.           Schil de avocado, snijd deze doormidden en verwijder de pit. Prak de avocado fijn met een vork. Voeg het citroensap, de crème fraîche en de bieslook toe. Voeg naar smaak peper en zout toe. 

  4. Grill de hamburgerbroodjes ongeveer 5 minuten in een grillpan.

  5. Beleg de hamburgerbroodjes met het avocadomengsel. Leg hier de vegetarische burger op. Verdeel de plakjes tomaat en spinaziebladeren erover. Serveer direct!

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven