Green Cuisine Salade met krokante kipfilet

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
1
Moeilijkheidsgraad
Green Cuisine Salade met krokante kipfilet

 
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
1
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

100 gram gemengde sla 
1 tl Dijon mosterd 
2 el crème fraîche
4 cherrytomaten 
1/2  avocado
Zout en peper, naar smaak 
1 el witte wijnazijn

Bereiding

  1. Neem de gebakken Green Cuisine Krokante Kipfilet en snijd deze in reepjes. Voeg ze toe naast op bovenop je salade.

  2. Sprenkel de saladedressing over je bord. Eet smakelijk! 

  3. Maak in een los kommetje de dressing voor de salade: meng in een kom de Dijon moster, crème fraîche, witte wijnazijn door elkaar en breng op smaak met zout en peper.

  4. Verwarm de oven voor op 200°C (180°C hetelucht). Leg de diepvries Vegetarische Krokrante Kipfilets op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven gedurende 25 minuten, totdat de Vegetarische Krokante Kipfilets goud en krokant zijn.

  5. Snijd ondertussen de sla en avocado in dunne reepjes, de cherrytomaten in kwartjes en voeg samen op het midden van je bord. 

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven

Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
538
29,3 gram
2,8 gram
2,9 gram