Ingrediënten
1
1 tl Dijon mosterd
4 cherrytomaten
1/2 avocado
100 gram gemengde sla
2 el crème fraîche
Zout en peper, naar smaak
1 el witte wijnazijn
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C (180°C hetelucht). Leg de diepvries Vegetarische Krokrante Kipfilets op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven gedurende 25 minuten, totdat de Vegetarische Krokante Kipfilets goud en krokant zijn.
Neem de gebakken Green Cuisine Krokante Kipfilet en snijd deze in reepjes. Voeg ze toe naast op bovenop je salade.
Snijd ondertussen de sla en avocado in dunne reepjes, de cherrytomaten in kwartjes en voeg samen op het midden van je bord.
Maak in een los kommetje de dressing voor de salade: meng in een kom de Dijon moster, crème fraîche, witte wijnazijn door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Sprenkel de saladedressing over je bord. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
538
29,3 gram
2,8 gram
2,9 gram