Gevulde paprika in tomatensaus met aardappelen

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
2
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

2 rode paprika's 
1 verpakking Iglo Green Cuisine vegetarisch gehakt 
1 gesnipperde ui 
1 pakje passata 
1-2 tomaten in blokjes 
1 teen knoflook 
1 blikje tomatenpuree 
5 blaadjes verse basilicum 
1 eetlepel olijfolie 
2 grote gekookte aardappelen 

Bereiding

  1. Snijd de paprika's in de lengte doormidden. Verwijder de zaadlijsten.

  2. Bereid het vegetarische gehakt volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Verhit de olijfolie in een pan en bak de paprika's aan beide kanten aan. Neem uit de pan.

  4. Vul de paprika's met het gehaktmengsel en druk licht aan.[Edit text here]
  5. Fruit de ui en knoflook 3 minuten en voeg de tomatenpuree, tomatenblokjes en passata toe. Roer door.

  6. Leg de paprika's terug in de pan en bedek ze met de saus.[Edit text here]
  7. Laat 40-45 minuten zachtjes sudderen.

  8. Verdeel de blaadjes basilicum over de gevulde paprika's en serveer met de gekookte aardappelen.

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven