Ingrediënten
1 hamburgerbroodje
1 tomaat
2 (veganistische) plakjes kaas
4 augurken
1/2 ui
50 gram sla
Mosterd
Ketchup
1 el olijfolie
Bereiding
- Doe een eetlepel olie in een pan en verwarm op laag vuur. Doe de bevroren burgers in de pan wanneer de olie heet is
en bak ze zeven minuten aan elke kant. Regelmatig omkeren. Snijd het hamburgerbroodje doormidden en grill ze ongeveer 5 minuten in een grillpan of doe ze in een broodrooster.
Wanneer de Green Cuisine burgers goudbruin zijn, leg de plakjes kaas er nog een minuut op totdat ze smelten.
Snijd de ui, tomaat en augurk in plakjes.
- Nu kan je de burger gaan bouwen. Leg de Green Cuisine burger eerst op de bodem om als ondersteuning te dienen. Leg de plakjes tomaat, ui en augurk op de burger. Leg vervolgens de sla erop. Breng daarna de ketchup en mosterd erop aan.
Herhaal de vorige stap zodat een tweede verdieping wordt gevormd. Leg ten slotte de bovenkant van het hamburgerbroodje erop. Eet smakelijk!
Serveertips
Ook lekker om eens te combineren met de Veggie Burgers van Iglo Green Cuisine
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven