Dubbele vegetarische cheeseburger

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
1
Moeilijkheidsgraad
Dubbele vegetarische cheeseburger

Probeer dit heerlijke vegetarische recept van Ivan Arévalo.
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
1
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 Hamburgerbroodje 
1 Tomaat 
2 (veganistische) plakjes kaas 
50 gram sla 
1/2 ui 
4 augurken 
Mosterd 
Ketchup 
1 el olijfolie 

Bereiding

  1. Doe een eetlepel olie in een pan en verwarm op laag vuur. Doe de bevroren burgers in de pan wanneer de olie heet is 
    en bak ze zeven minuten aan elke kant. Regelmatig omkeren.
  2. Snijd de ui, tomaat en augurk in plakjes.

  3. Snijd het hamburgerbroodje doormidden en grill ze ongeveer 5 minuten in een grillpan of doe ze in een broodrooster.

  4. Wanneer de Green Cuisine burgers goudbruin zijn, leg de plakjes kaas er nog een minuut op totdat ze smelten.

  5. Nu kan je de burger gaan bouwen. Leg de Green Cuisine burger eerst op de bodem om als ondersteuning te dienen. Leg de plakjes tomaat, ui en augurk op de burger. Leg vervolgens de sla erop. Breng daarna de ketchup en mosterd erop aan. 
  6. Herhaal de vorige stap zodat een tweede verdieping wordt gevormd. Leg ten slotte de bovenkant van het hamburgerbroodje erop. Eet smakelijk!

Serveertips

Ook lekker om eens te combineren met de Veggie Burgers van Iglo Green Cuisine

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven