Caesar salade met Green Cuisine Spinazie Sticks

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
2
Moeilijkheidsgraad
Caesar salade met Green Cuisine Spinazie Sticks

Caesar salade met Green Cuisine Spinazie Sticks

Deze vegetarische Caesar salade is zowel voor de lunch geschikt als ook voor het avondeten. De Green Cuisine Spinazie Sticks zorgen hierbij voor een perfecte aanvulling. 

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 krop sla 
80 gram kerstomaatjes 
 
50 gram Parmezaanse kaas 
 
1/2 rode ui 
1/2 bosje bieslook 
2 el yoghurt 
1/2 citroen(sap) 
1 tl mosterd 
1 teen knoflook 
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C (200°C hete lucht). Leg de diepvries Green Cuisine Spinazie Sticks op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven gedurende 10 minuten. Halverwege omdraaien. 
  2. Was ondertussen de sla, bieslook en kerstomaatjes. Snijd de sla grof, de kerstomaatjes in 2, de bieslook fijn en de ui in dunne reepjes.     
  3. Maak de saladedressing: pel de teen knoflook en snijd deze fijn. Meng in een kom de yoghurt met de mosterd, knoflook, de helft van de bieslook en het citroensap. Breng op smaak met peper en zout. 
  4. Schik de sla in een slakom of op 2 borden, voeg de kerstomaatjes, de Parmezaanse kaas, een paar reepjes rode ui toe en verdeel de Spinazie Sticks. Breng op smaak met de dressing en bestrooi met de resterende bieslook.

Serveertips

Voeg een snufje chili-peper toe om je vegetarische saladedressing iets meer pit te geven. 
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven

Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
426
16.1 gram
16.1 gram
4.8 gram