Ingrediënten
6
Bao buns
1
lente-ui
150 gram
peen julliene
150 gram
komkommer
10 gram
gember
1
teentje knoflook
1.5 el
chilipasta
2 el
sojasaus
1.5 el
sesamolie
1 el
plantaardige olie
1 tl
ketchup
5g
suiker
1
chilipeper
Sesamzaad
Koriander
Bereiding
- Bereid de bao buns volgens de instructies op de verpakking.
- Verwarm de oven voor op 210°C (hete lucht 190°C). Leg de diepvries vegetarische nuggets op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Bak gedurende 12 minuten tot ze knapperig en goudgeel zijn. Keer halverwege om.
Snijd de lente-ui en chilipeper in ringen en de komkommer in repen. Snijd de knoflook en gember fijn.
- Meng de chilipasta, ketchup, sojasaus, sesamolie, plantaardige olie, chilivlokken, suiker, knoflook en gember.
- Marineer de vegetarische Nuggets in de marinade.
- Vul de bao bun met komkommer, peen julliene, vegetarische Nuggets, lente-ui, chilipeper en koriander. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
315 kcal
14 g
1.5 g
4 g