Bao Bun met Green Cuisine Nuggets

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
6
Moeilijkheidsgraad
Bao Buns zijn Aziatische gestoomde, zachte broodjes. Bao buns zijn enorm leuk om zelf te maken. Wij hebben er voor gekozen om voor dit recept gebruik te maken van kant-en-klare bao buns. Maakt het allemaal toch net wat eenvoudiger! Bao buns kan je kopen bij sommige supermarkten in de diepvries, of bij de toko. 
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
6
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

6 
Bao buns
1 
lente-ui
150 gram 
peen julliene
150 gram 
komkommer
10 gram 
gember
1 
teentje knoflook
1.5 el 
chilipasta
2 el 
sojasaus
1.5 el 
sesamolie
1 el 
plantaardige olie
1 tl 
ketchup
5g 
suiker
1 
chilipeper
Sesamzaad
Koriander

Bereiding

  1. Bereid de bao buns volgens de instructies op de verpakking.
  2. Verwarm de oven voor op 210°C (hete lucht 190°C). Leg de diepvries vegetarische nuggets op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Bak gedurende 12 minuten tot ze knapperig en goudgeel zijn. Keer halverwege om.
  3. Snijd de lente-ui en chilipeper in ringen en de komkommer in repen. Snijd de knoflook en gember fijn.

  4. Meng de chilipasta, ketchup, sojasaus, sesamolie, plantaardige olie, chilivlokken, suiker, knoflook en gember.
  5. Marineer de vegetarische Nuggets in de marinade.
  6. Vul de bao bun met komkommer, peen julliene, vegetarische Nuggets, lente-ui, chilipeper en koriander. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
315 kcal
14 g
1.5 g
4 g