Thaise spinazie met garnalen

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

200 gram 
200 gram 
garnalen
2 el 
sojasaus
100 gram 
suikerriet
1 
verse gember
1 
rode paprika
1 tl 
plantaardige olie
1/2 
pakje tom kha paste
400 ml 
kokosmelk

Bereiding

  1. Bereid de iglo Bladspinazie zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Laat de garnalen even ontdooien en leg ze op een bord. Bedruppel ze met wat sojasaus en laat dit ca. 5-10 minuten intrekken.
  3. Snij een 1,5 cm groot stuk van de gember af. Schil dit stuk en snij het in kleine blokjes. 
  4. Snij de paprika in smalle reepjes en spoel de suikerriet stengels kort onder koud water af. Verhit wat olie in een pan en voeg hier de gember aan toe. Laat dit even stoven. 
  5. Roer de tom kha paste en de kokosmelk door elkaar. Voeg hier ook de garnalen, paprikareepjes, suikerriet stengels en bladspinazie aan toe.
  6. Laat dit afgedekt nog eens ca. 10 minuten bij een lage temperatuur trekken.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven