Deel
Deel dit recept

Tagliatelle met bladspinazie, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

Blattspinatpasta mit Käse
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

 

'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de pijnboompitten in een pan. Snijd vervolgens de ui in stukjes, doe wat olijfolie in de pan en fruit de stukjes ui tot ze glazig zien.
  2. Bereid ondertussen de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.
  3. Voeg de iglo Bladspinazie toe aan de pan met pijnboompitten en ui. Bereid de spinazie volgens de instructies op de verpakking.
  4. Voeg de room toe aan het spinaziemengsel en breng dit kort aan de kook. Roer de geraspte Parmezaanse kaas door het mengsel.
  5. Giet de tagliatelle af en roer de spinaziesaus door de tagliatelle heen. Eet smakelijk!
Serveertips

Kaasliefhebbers kunnen nog 100 gram mozzarella aan de pasta toevoegen.

Deel
Deel dit recept