Deel
Deel dit recept

Taco's met vissticks

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
5
Moeilijkheidsgraad
tag
tag
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
5
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

  • Iglo Vissticks 10st
    Iglo Vissticks 10st
  • 5 taco's
  • 200 gram ijsbergsla
  • 2 avocado's
  • 200 gram wortel
  • 150 gram rode puntpaprika
  • 30 gram rode ui
  • 1 limoen
  • 4 takjes platte peterselie
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 3 eetlepels wijnazijn
  • 1 eetlepel honing
  • 1 theelepel chilipoeder
  • peper
  • zout

Bereiding

  1. Bereid de Vissticks zoals aangegeven op de verpakking. Voor het beste resultaat raden wij de ovenbereiding aan.
    Verwarm ook de taco's volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Ondertussen ontdoe je de avocado van schil en pit en snijd je het vruchtvlees in grove stukken. Pers de limoen in een apart bakje leeg. Gebruik de helft van het limoensap om bij de avocado te gieten. Tijdens het pureren, strooi je hier de chilipoeder bij en breng je het geheel op smaak met peper en zout. Zet het mengsel even opzij. 

  3. Snijd de puntpaprika's in schijfjes, schaaf de wortel in reepjes, was en hak de peterselie fijn. Meng de honing, peterselie en wijnazijn met de rest van de limoensap. Doe hier ook voorzichtig de olijfolie bij: nu heb je een vinaigrette. Breng deze dressing nog even op smaak met peper en zout en mix dit met de wortel.

  4. Haal de Vissticks uit de oven en trek in grove stukken. Vul nu de taco's met de chili-guacamole, vissticks, paprika's en gemarineerde groente.

Deel
Deel dit recept