Deel
Deel dit recept

Taco's met lekkerbekjes

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
tag
tag
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

  • 2 pakjes Iglo 2 Traditionele Lekkerbekjes
    Iglo Lekkerbekjes Traditioneel 2 stuks
  • 4 taco's
  • 1 limoen
  • 2 avocado's
  • 200 gram wortel (geraspt)
  • 1 rode peper
  • 1 tl suiker
  • Zout en Peper
  • 150 g Rode paprika
  • 3 takjes platte peterselie
  • Een halve ui
  • 1 el honing
  • 2 el witte wijnazijn
  • 4 el olijfolie

Bereiding

  1. Bereid de Lekkerbekjes zoals aangegeven staat op de verpakking.


     

  2. Snijd ondertussen de avocado’s door midden en verwijder de pit. Haal het vruchtvlees eruit met een lepel en snijdt dit in kleine blokjes. Halveer de limoen en pers het sap eruit.

  3. Doe de helft van het limoensap samen met de avocado en de suiker in een  bakje en prak door elkaar. Snijd de rode peper in kleine stukjes en voeg dit naar smaak toe aan de guacamole samen met de zout en peper.

  4. Snijd de rode paprika in kleine stukjes en bak ze in een pan.

  5. Was de peterselie en hak de bladeren fijn. Snijd de ui in kleine stukjes en meng deze met de honing, peterselie, olie, azijn en het overgebleven limoensap. Breng op smaak met peper en zout en meng met de rode paprika en de geraspte wortels.

  6. Snijd de Lekkerbekjes in grove stukken en vul de tacoschelpen, samen met de guacamole en de gemarineerde groenten. Eet smakelijk!

Serveertips

Deel
Deel dit recept