Deel
Deel dit recept

Spinaziekoekjes

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
tag
tag

Heb je een feestje te vieren? Dan horen daar ook koekjes bij natuurlijk!
In de feestelijke 'Will It Spinach'-aflevering met Dylan Haegens is te zien hoe je spinaziekoekjes kunt maken.

Neem er ook een lekker glas spinazie limonade bij...

'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Zorg dat de voorafgekookte spinazie goed droog is, door al het vocht eruit te laten lekken. Zet de spinazie even aan de kant.
  2. Meng de bloem, bakpoeder en het zout in een kom. Ondertussen verwarm je de oven voor op 190 graden.
  3. Doe de boter en kristalsuiker in een andere kom en mix tot het romig is.
    Voeg daarna het ei toe en mix het mengsel goed door.
  4. Voeg beetje bij beetje het eerder gemaakte bloemmengsel toe en als laatste doe je de spinazie in de kom.
  5. Maak platte koekjes en leg ze op het bakpapier. Zorg wel dat er genoeg ruimte tussen de koekjes is.
  6. Bak de koekjes in 8-10 minuten in de voorverwarmde oven op 190 graden.
    Als ze klaar zijn voelen ze zacht, maar als ze afgekoeld zijn worden ze harder.
Serveertips

Gebruik bakvormpjes om mooie koekjes te maken. 

Deel
Deel dit recept