Spinazie Zalm pannenkoek

Bereidingstijd
'
Aantal personen
10
Moeilijkheidsgraad

Spinazie Zalm pannenkoek

Bereidingstijd
'
Aantal personen
10
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1,5 verpakking 
Iglo Atlantische Zalm
250 ml 
melk
3  
Eieren
1 el 
dille
300 gram 
crème fraîche
2 el 
margarine
2 
Uien
150 gram 
bloem
300 ml 
water
zout
peper

Bereiding

  1. Bereid de iglo Spinazie a la Creme volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ontdooi de iglo Atlantische Zalm en snijd deze in blokjes van ongeveer 2 bij 2 centimeter. 

  2. Smelt de margarine in de pan en fruit de uien hier in.

  3. Voeg alle ingrediënten, behalve de Zalm, ui en de helft van de Spinazie, in een kom en roer dit tot een glad beslag. Met dit beslag kun je de pannenkoeken gaan bakken in een koekenpan.

  4. Bak de blokjes Zalm circa 8 minuten en meng deze vervolgens door de andere helft van de Spinazie.

  5. Vul de pannenkoek met de Spinazie en Zalm. Eet smakelijk!