Deel
Deel dit recept

Spinazie Zalm pannenkoek

pannekoek met spinazie en zalm
Bereidingstijd
'
Aantal personen
10
Moeilijkheidsgraad
'
Bereidingstijd
10
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereid de iglo Spinazie a la Creme volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ontdooi de iglo Atlantische Zalm en snijd deze in blokjes van ongeveer 2 bij 2 centimeter. 

  2. Smelt de margarine in de pan en fruit de uien hier in.

  3. Voeg alle ingrediënten, behalve de Zalm, ui en de helft van de Spinazie, in een kom en roer dit tot een glad beslag. Met dit beslag kun je de pannenkoeken gaan bakken in een koekenpan.

  4. Bak de blokjes Zalm circa 8 minuten en meng deze vervolgens door de andere helft van de Spinazie.

  5. Vul de pannenkoek met de Spinazie en Zalm. Eet smakelijk!

Deel
Deel dit recept