´╗┐

Spinazie vis gratin

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Spinazie vis gratin

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingredi├źnten

250 gram 
roodbaarsfilet (vers of diepgevroren)
450 gram 
aardappelen
125 gram 
Goudse kaas geraspt
2 el 
citroensap
1 tl 
nootmuskaat
peper
zout

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C (heteluchtoven: 200°C).
  2. Bereid de iglo Bladspinazie volgens de instructies op de verpakking.
  3. Kook de aardappelen in licht gezouten water gaar volgens de instructies op de verpakking.
  4. Maak intussen de roodbaarsfilet schoon, dep droog en bedruppel de filet met wat citroensap. Besprenkel de filet eventueel met een snufje peper en zout aan beide kanten.Deel de filet zo dat de stukken de bodem van een platte ovenschotel bedekken.
  5. Breng de spinazie op smaak met wat nootmuskaat en verdeel deze over de visfilet in de ovenschotel.
  6. Strooi de geraspte kaas over de spinazie en laat de ovenschotel gedurende ca. 25 minuten gratineren in de oven. Serveer met de aardappelen. Eet smakelijk!