Deel
Deel dit recept

Spinazie-risotto met Lekkerbekje Sticks

Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

Bereiding

    1. Snijdt een ui in fijne stukjes en bak deze met olijfolie in een pan tot deze glazig ziet. Verwam ook de oven voor op 220°C (boven/onderwarmte) of 195°C (hetelucht).
  1. Voeg de risottorijst toe aan de pan met ui evenals 1 liter groentebouillon. Laat dit ongeveer 30 minuten koken en roer regelmatig. Voeg de laatste 15 minuten de diepgevroren spinazie toe en laat het op het einde even doorkoken.
  2. Bereid de iglo Lekkerbekje Sticks in de oven volgens de instructies op de verpakking
  3. Roer de zure room door de risotto heen en breng op smaak met zout en peper. Voeg de geraspte Parmezaanse kaas toe en garneer de risotto met zongedroogde tomaatjes.
  4. Haal de Lekkerbekje Sticks uit de oven en serveer deze samen met de spinazie-risotto. Smakelijk eten!
Deel
Deel dit recept