Deel
Deel dit recept

Spinazie-risotto met Lekkerbekje Sticks

Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Verhit de olijfolie in een pan en bak hier de fijn gesneden ui in aan tot deze glazig ziet. Verwarm de oven voor op 220 °C (boven/onderwarmte) of 195 °C (hetelucht).

  2. Voeg de risottorijst aan de pan toe en blus dit af met de bouillon. Laat dit ca. 30 minuten onder af en toe roeren koken. Voeg na ca. 15 minuten de bevroren soepgroenten en spinazie toe en verwarm dit mee.
  3. Bereid de iglo Lekkerbekje Sticks in de oven volgens de instructies op de verpakking.
  4. Roer de zure room door de risotto heen en voeg er een snufje peper en zout aan toe.

  5. Haal de Lekkerbekje Sticks uit de oven en serveer deze samen met de spinazie-risotto. Eet smakelijk!
Deel
Deel dit recept