Spinazie risotto met garnalen-zalm spies

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Spinazie risotto met garnalen-zalm spies

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

2 verpakkingen 
Iglo Atlantische Zalm
275 gram 
garnalen
250 gram 
risotto
100 ml 
witte wijn
2 teentjes 
knoflook
4 
bosuitjes
1 
ui
200 gram 
Parmezaanse kaas
2 el 
Italiaanse kruiden
1 liter 
bouillon
4 el 
olijfolie
1 el 
boter
peper
zout

Bereiding

  1. Ontdooi de iglo Atlantische zalm en de garnalen.

  2. Snipper de ui, hak de knoflook fijn en snij de bosui in kleine ringen, fruit alles in de pan met boter.

  3. Voeg de risotto toe met de witte wijn en laat het inkoken. Voeg de bouillon toe aan de pan tot dat de risotto volledig is bedekt. Blijf bouillon toevoegen gedurende 10 minuten. Voeg vervolgens de iglo Spinazie à la crème toe en laat het geheel al roerend garen.

  4. Rasp in de tussentijd de Parmezaanse kaas. Snijd de zalm in blokjes van 1,5 cm en rijg deze om en om met de garnalen aan een spies.

  5. Braad de spiesen kort op hoog vuur en breng deze op smaak met Italiaanse kruiden, zout en peper. Houdt de spiesen warm en voeg de Parmezaanse kaas toe aan de risotto, breng ook deze op smaak met zout en peper.

  6. Serveer de spinazie risotto samen met de zalm-garnalen spiesen. Smakelijk eten!