Zalm spinazie quiche

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Zalm spinazie quiche

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

200 gram 
gerookte zalm
1 pak 
bladerdeeg
100 ml 
room
3 
eieren
100 gram  
geraspte kaas
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 160°C.
  2. Bekleed een bakvorm met een diameter van 24 à 26 cm met bladerdeeg.
  3. Doe de diepgevroren spinazie in een afgedekte magnetronschaal. Verwarm de spinazie op maximaal vermogen (750W) gedurende 12-15 minuten. Halverwege de bereidingstijd en voor het gebruik goed doorroeren meng de spinazie vervolgens met de room en losgeklopte eieren. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Snijd de gerookte zalm in kleine stukjes en bedek hiermee de bodem van de taart. Voeg ook het spinazie mengsel toe en maak het af met geraspte kaas.
  5. Bak de taart in de oven voor ongeveer 30 minuten. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven

Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
843
53,6 gram
27,3 gram
3,9 gram
Bekijk hier meer spinazietaart recepten.