Warme spinaziesalade met pijnboompitten

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Warme spinaziesalade met pijnboompitten

 

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 el olijfolie 
40 gram pijnboompitten[Edit text here] 
Sap van 1 citroen 
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Doe de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur, voeg hier de olijfolie aan toe. Roer regelmatig.

  2. Verwarm ondertussen een andere pan zonder olie. Rooster hier de pijnboompitten in tot ze goudbruin zijn.

  3. Leg de spinazie op een bord, pers hier de citroensap overheen en bestrooi met geroosterde pijnboompitten. Breng op smaak met peper en zout. Eet smakelijk!

Serveertips

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven

Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
307
22 gram
4 gram
4,5 gram
2 gram