Tagliatelle met bladspinazie, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad
Tagliatelle met bladspinazie, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

 

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

400 gram 
tagliatelle
100 gram 
Parmezaanse kaas
4 el 
pijnboompitten
4 el 
room
2 el 
olijfolie
2 
uien

Bereiding

  1. Rooster de pijnboompitten in een pan. Snijd vervolgens de ui in stukjes, doe wat olijfolie in de pan en fruit de stukjes ui tot ze glazig zien.
  2. Bereid ondertussen de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.
  3. Voeg de iglo Bladspinazie toe aan de pan met pijnboompitten en ui. Doe de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren.
  4. Voeg de room toe aan het spinaziemengsel en breng dit kort aan de kook. Roer de geraspte Parmezaanse kaas door het mengsel.
  5. Giet de tagliatelle af en roer de spinaziesaus door de tagliatelle heen. Eet smakelijk!

Serveertips

Kaasliefhebbers kunnen nog 100 gram mozzarella aan de pasta toevoegen.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven

Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
679
24,9 gram
6,9 gram
9,3 gram