Ingrediënten
300 gram
tagliatelle
250g champignons
250 ml light crème fraîche room
125g magere spekjes
100 gram
Parmezaanse kaas
30g
pijnboompitten
2 el
olijfolie
1
ui
1 teentje knoflook
Bereiding
- Rooster de pijnboompitten in een koekenpan.
- Snijd vervolgens de ui en champignons in stukjes en pers de knoflook, doe wat olijfolie in een koekenpan en fruit de stukjes ui en knoflook tot ze glazig zien. Voeg de champignons toe en bak deze ca. 4 minuten bruin en gaar. haal het champignon-ui mengsel uit de pan en leg het op een bord.
- Bereid ondertussen de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.
- Doe de diepgevroren spinazie in de koekenpan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren. Voeg het champignon-ui mengsel toe aan de Bladspinazie.
- Voeg de room toe aan het spinaziemengsel en breng dit kort aan de kook. Roer de geraspte Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten door het mengsel.
- Giet de tagliatelle af en roer de spinaziesaus door de tagliatelle heen. Breng op smaak met peper en zout. Eet smakelijk!
Serveertips
Kaasliefhebbers kunnen nog 100 gram mozzarella aan de pasta toevoegen.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
698
29 gram
15 gram
6 gram