Ingrediënten
275 gram
bloem
180 gram
kristalsuiker
125 gram
boter
1
ei
1/2 tl
bakpoeder
1/2 tl
zout
Bereiding
- Zorg dat de voorafgekookte spinazie goed droog is, door al het vocht eruit te laten lekken. Zet de spinazie even aan de kant.
- Meng de bloem, bakpoeder en het zout in een kom. Ondertussen verwarm je de oven voor op 190 graden.
- Doe de boter en kristalsuiker in een andere kom en mix tot het romig is.
Voeg daarna het ei toe en mix het mengsel goed door. - Voeg beetje bij beetje het eerder gemaakte bloemmengsel toe en als laatste doe je de spinazie in de kom.
- Maak platte koekjes en leg ze op het bakpapier. Zorg wel dat er genoeg ruimte tussen de koekjes is.
- Bak de koekjes in 8-10 minuten in de voorverwarmde oven op 190 graden.
Als ze klaar zijn voelen ze zacht, maar als ze afgekoeld zijn worden ze harder.
Tip
Gebruik bakvormpjes om mooie koekjes te maken.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven