Spinazie avocado pasta

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad
Spinazie avocado pasta

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

400 gram spaghetti 
1 avocado
100 gram hazelnoten of pijnboompitten 
100 gram geraspte Parmezaanse kaas 
150 gram cherrytomaten 
50 gram verse basilicum 
2 el citroensap 
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Bewaar 100 ml pastawater voor de saus
  2. Doe de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren. Snijd het vlees uit de avocado en pureer deze samen met de spinazie. 

    Hak ondertussen de hazelnoten fijn.

  3. Meng het spinazie avocado mengsel met de Parmezaanse kaas, hazelnoten, citroensap en basilicum (bewaar wat hazelnoten, Parmezaan en basilicum voor decoratie). Voeg pastawater toe tot je een romige, pesto-achtige consistentie hebt. Breng op smaak met zout en peper. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven

Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
640
24,1 gram
6 gram
5,6 gram