Pasta met zalm en spinazie Boursin

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Pasta met zalm en spinazie Boursin

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

4 stukjes zalmfilet 
350 gram 
penne pasta 
250 gram 
cherrytomaatjes
50 gram 
pijnboompitjes
1 el  
olijfolie
Peper en zout, naar smaak 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Kook de penne pasta gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Voeg eventueel wat zout toe en giet vervolgens de pasta af.

  3.  Doe de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken.

  4. Leg de tomaatjes in een ovenschaal en breng ze op smaak met wat olijfolie, peper en zout. Zet deze gedurende 15 minuten in het midden van de oven. 

  5. Bak de pijnboompitjes in een pan en bak in een andere pan op de huid de zalm tot deze gaar is en breng op smaak met zout en peper. 
  6. Meng de penne en spinazie door elkaar en leg de pijnboompitjes, tomaatjes en zalm bovenop de penne. Eet smakelijk!
  7. Check hierboven de receptvideo.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
  • Penne met zalm en spinazie met Boursin.
    Dit recept staat ook op de verpakking van de Boursin variant. Is heel makkelijk om te maken, en zo lekker! In mijn familie, een van de favorieten!
    Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen

Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
668
24,7 gram
7,8 gram
6 gram