Gerookte zalm spinazietaart

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad
Gerookte zalm spinazietaart
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

250 gram hartig taart deeg 
100 ml vloeibare room 
 
3 eieren 
200 gram gerookte zalm 
 
50 gram geraspte kaas 
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 160 ° C

  2. Bekleed de taartvorm met het hartige taartdeeg, dit recept werkt het beste voor een taartvorm met een diameter van 24/26 centimeter.

  3. Doe de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken. Voeg hier de room, 3 losgeklopte eieren aan toe. Breng op smaak met peper en zout.

  4. Snijd de gerookte zalm in kleine stukjes en leg dit op de boden van de taart. Giet vervolgens het spinazie-mengsel hier overheen. Bestrooi dit met de geraspte kaas.

  5. Zet in de oven op ongeveer 160 ° C. Laat ongeveer 30 minuten koken. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven

Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
426 kcal
24,4
7,4
5,2