Ingrediënten
250 gram hartig taart deeg
100 ml vloeibare room
3 eieren
200 gram gerookte zalm
50 gram geraspte kaas
Zout en peper, naar smaak
Bereiding
Verwarm de oven voor op 160 ° C
Bekleed de taartvorm met het hartige taartdeeg, dit recept werkt het beste voor een taartvorm met een diameter van 24/26 centimeter.
Doe de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken. Voeg hier de room, 3 losgeklopte eieren aan toe. Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de gerookte zalm in kleine stukjes en leg dit op de boden van de taart. Giet vervolgens het spinazie-mengsel hier overheen. Bestrooi dit met de geraspte kaas.
- Zet in de oven op ongeveer 160 ° C. Laat ongeveer 30 minuten koken. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
426 kcal
24,4
7,4
5,2