Deel
Deel dit recept

Spinazie polenta

Spinazie polenta (maïs)
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bouillon aan de kook brengen en om en om het maisgriesmeel hier doorheen roeren.
  2. Voeg de spinazie toe en laat dit onder constant roeren gedurende ca. 5 minuten op een lage temperatuur koken. Je hebt nu polenta.
  3. Vul vervolgens een rechthoekige, beboterde vorm met dit mengsel. Strijk dit glad en laat het even afkoelen.
  4. Bestrijk de polenta met wat gesmolten boter en bestrooi het met de geraspte Parmezaanse kaas.
  5. Snij de afgekoelde polenta in ruitjes of driehoeken en bak ze goudbruin in een grill.
Serveertips

Deze spinazie polenta past uitstekend bij gebakken lamskoteletten met boontjes.

Deel
Deel dit recept