Deel
Deel dit recept

Spinazie-pesto toastjes

Spinazie pesto toasts
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

  • 100 gram Iglo Spinazie à la Crème 170gr
    1
  • 1/2 stokbrood
  • 50 gram zongedroogde tomaten
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 eetlepels pijnboompitten
  • 50 gram Parmezaanse kaas
  • 50 gram zwarte olijven
  • 1 el basilicum
  • 2 eetlepels olijfolie

Bereiding

  1. De oven op 200 °C (Heteluchtoven: 180 °C) voorverwarmen.
  2. Snij het stokbrood in smalle repen en rooster deze gedurende ca. 5-8 minuten goudbruin.
  3. Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes en de olijven in schijfjes. Schaaf de Parmezaanse kaas.
  4. Pureer vervolgens de spinazie à la crème samen met de pijnboompitten, knoflook teentjes, olijfolie en basilicum.
  5. Smeer de spinazie-pesto over de warme sneetjes brood en beleg deze met de zongedroogde tomatenreepjes, olijven en geschaafde Parmezaanse kaas.
Deel
Deel dit recept