Spinazie omhuld met bladerdeeg

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Spinazie omhuld met bladerdeeg

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 
pak diepgevroren bladerdeeg
4 
cherry tomaatjes
100 gram 
geraspte Parmezaanse kaas
1 tl 
nootmuskaat
peper
zout

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven: 180 °C) en bedek de bakplaat met bakpapier.
  2. Rol de plakken bladerdeeg uit en laat deze kort ontdooien. Bereid de spinazie zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Leg eerst de spinazie en vervolgens ook de tomaatjes en geraspte kaas op de plakken bladerdeeg. Eindig met een snufje nootmuskaat, peper en zout (naar smaak).
  4. Vouw het bladerdeeg samen in een rechthoek, driehoek of als een rotor. Bak de hapjes gedurende ca. 10 minuten in het midden van de oven.