Deel
Deel dit recept

Spinazie omhuld met bladerdeeg

Spinazie omhuld met bladerdeeg
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven: 180 °C) en bedek de bakplaat met bakpapier.
  2. Rol de plakken bladerdeeg uit en laat deze kort ontdooien. Bereid de spinazie zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Leg eerst de spinazie en vervolgens ook de tomaatjes en geraspte kaas op de plakken bladerdeeg. Eindig met een snufje nootmuskaat, peper en zout (naar smaak).
  4. Vouw het bladerdeeg samen in een rechthoek, driehoek of als een rotor. Bak de hapjes gedurende ca. 10 minuten in het midden van de oven.
Deel
Deel dit recept