Deel
Deel dit recept

Spinazie omelet met ham en kaas uit Margriet

Spinazie omelet met ham en kaas (uit Margriet)
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereid de spinazie zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Doe de vervolgens spinazie in een schaal en roer de verse roomkaas en geraspte jonge kaas erdoor.
  3. Breek de eieren boven de schaal, voeg naar smaak een snufje zout, peper en tijm toe en klop alles door elkaar.
  4. Verhit wat olie in twee kleine pannen en verdeel hier het eimengsel over. Bak de eieren tot het geheel gestold is.
  5. Leg de omeletten op twee borden, leg hier de schouderham plakken op en vouw het vervolgens dicht. Eet smakelijk!
Deel
Deel dit recept