Spinazie omelet met ham en kaas uit Margriet

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Spinazie omelet met ham en kaas uit Margriet

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

4 
eieren
2 
plakken schouderham
50 gram 
roomkaas
50 gram 
geraspte jonge kaas
1/2 theelepel 
tijm
2 eetlepels 
olijfolie
peper
zout

Bereiding

  1. Bereid de spinazie zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Doe de vervolgens spinazie in een schaal en roer de verse roomkaas en geraspte jonge kaas erdoor.
  3. Breek de eieren boven de schaal, voeg naar smaak een snufje zout, peper en tijm toe en klop alles door elkaar.
  4. Verhit wat olie in twee kleine pannen en verdeel hier het eimengsel over. Bak de eieren tot het geheel gestold is.
  5. Leg de omeletten op twee borden, leg hier de schouderham plakken op en vouw het vervolgens dicht. Eet smakelijk!