Omelet spinazie met ham en kaas

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Dit omelet spinazie met ham en kaas recept komt uit het magazine Margriet. Snel en makkelijk te breiden voor een heerlijk ontbijt, brunch of lunch.

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

4 
eieren
2 
plakken schouderham
50 gram 
roomkaas
50 gram 
geraspte jonge kaas
1/2 theelepel 
tijm
2 eetlepels 
olijfolie
peper
zout

Bereiding

  1. Bereid de spinazie zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Doe de vervolgens spinazie in een schaal en roer de verse roomkaas en geraspte jonge kaas erdoor.
  3. Breek de eieren boven de schaal, voeg naar smaak een snufje zout, peper en tijm toe en klop alles door elkaar.
  4. Verhit wat olie in twee kleine pannen en verdeel hier het eimengsel over. Bak de eieren tot het geheel gestold is.
  5. Leg de omeletten op twee borden, leg hier de schouderham plakken op en vouw het vervolgens dicht. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven