Spinazie geitenkaas gratin

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 verpakking 
400 gram 
gnocchi
2 
teentjes knoflook
160 gram 
geitenkaas
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.
  2. Doe de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Roer regelmatig en breng op smaak met zout en peper. 
  3. Snijd of pers de knoflook fijn en voeg deze toe aan de spinazie.
  4. Vul een ovenschaal met de spinazie, Italiaanse groente en gnocchi.

  5. Kruimel wat geitenkaas over de ovenschaal en zet deze ca. 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk! 

Tip

Giet eventueel nog 150 ml (slag)room over de gratin voor deze in de oven gaat. 

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven