Deel
Deel dit recept

Spinazie deeg rolletjes

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

  • 400 gram Iglo Bladspinazie 450gr
    bladspinazie
  • 8 plakken bladerdeeg
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 75 gram kaasblokjes
  • 75 gram geraspte kaas
  • 300 gram tomatenpuree
  • 2 tomaten
  • 3 el witte wijn
  • zout
  • peper

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.
  2. Kook de plakken bladerdeeg beetgaar en ontdooi de iglo bladspinazie.
  3. Snijdt de ui en knoflook in kleine stukjes. Fruit de stukjes knoflook en ui in de pan en voeg vervolgens de bladspinazie en kaasblokjes toe. Bak de spinazie zoals aangegeven op de gebruiksaanwijzing.
  4. Snijdt de tomaat in kleine blokjes en meng deze met de tomatenpuree en witte wijn in een pan. Breng het mengsel al kokend op smaak met zout en peper.
  5. Vul de plakken bladerdeeg met het spinazie mengsel en rol deze op. Bestrijk de bakvorm met de tomatensaus en leg de spinazie rolletjes hierin.
  6. Bestrooi de spinazie rolletjes met geraspte kaas en bak het geheel 10 à 12 minuten op 220°C in de oven. Eet smakelijk!
Deel
Deel dit recept