Deel
Deel dit recept

Spinazie burritos

Spinazie burritos
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

  • 100 gram Iglo Bladspinazie 450gr
    iglo bladspinazie 450g
  • 2 tortilla's
  • 1/2 rode paprika
  • 1/2 gele paprika
  • 1 verse gember
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 theelepel kerriesaus
  • 1 theelepel sesamolie
  • 1 theelepel sojasaus

Bereiding

  1. Bereid de spinazie zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Pers de teentjes knoflook boven de spinazie uit en meng dit goed door elkaar. Snijd de gember (2 cm bij 2 cm) in kleine blokjes en voeg dit ook aan de spinazie toe.
  3. Voeg vervolgens ook de sesamolie en sojasaus toe. Rooster terwijl dit kookt beide tortilla's in een pan zonder vet totdat deze lichtbruin zijn.
  4. Vredeel de kerriesaus over de tortilla's en verdeel vervolgens ook de spinazie hier overheen. Snijd de paprika's in reepjes, leg deze op de tortilla en rol deze op.
Serveertips

Verfijn de burrito's eventueel met een eetlepel zure room of wat Mexicaanse salsa uit een pot.

Deel
Deel dit recept