Deel
Deel dit recept

Spaghetti met zalm en bladspinazie

Spaghetti met zalm en bladspinazie
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Zalmfilet in blokjes snijden en de knoflook fijn persen. De zalm met het citroensap bedruppelen, met de knoflook insmeren en naar smaak met een snufje zout en peper kruiden. Vervolgens bereiden volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  2. Bladspinazie en room in een pan op een klein vuurtje ca. 5-10 minuten verwarmen.
  3. Bereid intussen de spaghetti zoals omschreven op de verpakking.
  4. Verdeel de spaghetti over de borden en doe hier een schep van het spinaziemengsel over. Verdeel ook de zalmstukjes over de borden. Serveer met de hete saus.
Deel
Deel dit recept