Spaghetti met mosselen en spinazie

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

200 gram 
spaghetti
150 gram 
mosselvlees (uit een pot)
2 teentjes 
knoflook
1 
ui
75 ml 
witte wijn
1 el 
verse peterselie
2 
laurierbladeren
25 gram 
boter
75 ml 
water
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Schil en snijd de ui en knoflook in kleine stukje. Verwarm in een pan boter en bak hier de ui en knoflook in totdat deze glazig zijn.
  2. Voeg de groenten en spinazie toe, roer het geheel door en laat dit nog even bakken. Giet de witte wijn en het water erbij en breng het aan de kook.
  3. Breng licht gezouten wat aan de kook. Kook hier de spaghetti volgens aanwijzingen op de verpakking in gaar.
  4. Voeg de laurierblaadjes aan de spinaziesaus toe en breng het geheel op smaak met peper en zout. Laat dit nog ca. 10 minuten sudderen (zonder deksel).
  5. Voeg vervolgens ook de mosselen en peterselie aan de spinazie toe en laat alles op een lage temperatuur trekken.
  6. Giet de spaghetti af wanneer deze klaar is. Serveer dit met de spinazie-mosselsaus.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
  • Super Tip!
    28-07-2020
    Maak al jaren een soortgelijke pasta met tonijn uit blik. Heb er nooit aan gedacht dat ik dat ook met mosselen kan doen. Wat een geweldige en lekkere tip.
    Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbeveen