Deel
Deel dit recept

Spaghetti met mosselen en spinazie

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
tag
tag
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

  • 1 verpakking Iglo Spinazie à la Crème 170gr
    1
  • 1/2 verpakking
  • 200 gram spaghetti
  • 150 gram mosselvlees (uit een pot)
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 75 ml witte wijn
  • 1 el verse peterselie
  • 2 laurierbladeren
  • 25 gram boter
  • 75 ml water
  • peper
  • zout

Bereiding

  1. Uien en knoflook schillen, klein snijden en in boter glazig bakken.
  2. Voeg de soepgroenten en spinazie toe, roer het geheel door en laat dit nog even bakken. Giet de witte wijn en het water erbij en breng het aan de kook.
  3. Licht gezouten water op het vuur zetten voor de spaghetti. Kook hier de spaghetti volgens aanwijzingen op de verpakking in gaar.
  4. Voeg de laurierblaadjes aan de spinaziesaus toe en breng het geheel op smaak met een snufje peper en zout. Laat dit nog ca. 10 minuten sudderen (zonder deksel).
  5. Voeg vervolgens ook de mosselen en peterselie aan de spinazie toe en laat alles op een lage temperatuur trekken.
  6. Giet de spaghetti af wanneer deze klaar is. Serveer dit met de spinazie-mosselsaus.
Deel
Deel dit recept