Spaanse tortilla met spinazie

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

500 gram 
aardappelen
6 
eieren
2 
lente-uien
100 gram 
champignons
4 
teentjes knoflook
1 el 
olijfolie
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Doe de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken. 
  2. Schil de aardappelen en snijd ze in vingerdikke blokjes. Laat deze blokjes gedurende ca. 5-6 minuten in water met een snufje zout gaarkoken. Laat ze vervolgens in een zeef uitdruppelen.
  3. Snijd de lente-uien en knoflook teentjes in kleine schijfjes en bak ze samen in een pan met wat olijfolie bruin.
  4. Snijd vervolgens ook de champignons en laat deze samen met de aardappelen kort met de rest meebakken.
  5. Roer de eieren en de spinazie door elkaar en breng dit op smaak met peper en zout. Voeg dit aan de pan toe. Laat dit geheel op een laag vuur met de deksel op de pan in ca. 10-15 minuten gaarkoken.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
303
14 gram
0,2 gram
3,1 gram