Spaanse tortilla met spinazie

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Spaanse tortilla met spinazie

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

500 gram 
aardappelen
6 
eieren
2 
lente-uien
100 gram 
champignons
4 
teentjes knoflook
1 el 
olijfolie
peper
zout

Bereiding

  1. Bereid de iglo Spinazie met Alpro volgens de instructies op de verpakking.
  2. Schil de aardappelen en snijd ze in vingerdikke blokjes. Laat deze blokjes gedurende ca. 5-6 minuten in water met een snufje zout gaarkoken. Laat ze vervolgens in een zeef uitdruppelen.
  3. Snijd de lente-uien en knoflook teentjes in kleine schijfjes en bak ze samen in een pan met wat olijfolie bruin.
  4. Snijd vervolgens ook de champignons en laat deze samen met de aardappelen kort met de rest meebakken.
  5. Roer de eieren en de spinazie door elkaar en breng dit eventueel op smaak met een snufje peper en zout. Voeg dit aan de pan toe. Laat dit geheel op een laag vuur met de deksel op de pan in ca. 10-15 minuten gaarkoken.