´╗┐

Caesarsalade met Vissticks

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Caesarsalade met Vissticks

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingredi├źnten

1 verpakking 
Iglo Vissticks 15st
1 
krop romaine sla
2 
sneetjes brood
100 ml 
yoghurt
50 ml 
mayonaise
1 el 
mosterd
30 gram 
geraspte parmezaanse kaas
2 
ansjovisfilets
1 
teentje knoflook
3 el 
olijfolie
2 eieren 
Citroensap, naar smaak 
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200 °C, gas stand 5). Leg de diepgevroren vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Verwarm gedurende 15 minuten. Draai ze om na 10 minuten.

  2. Snijd de knoflook fijn. Snijd daarna het brood in stukjes en bak samen met de fijngesneden knoflook en een scheutje olijfolie bruin in een koekenpan. Leg de stukjes geroosterd brood op een keukenpapiertje en laat even uitlekken. 

  3. Was de sla en snijd deze in kleine stukken. Kook de 2 eieren 6 minuten en snijd vervolgens de eieren in vieren.

  4. Snijd de ansjovis heel fijn. Maak daarna de dressing. Roer de yoghurt, mayonaise, mosterd, 2 eetlepels olijfolie, 5 eetlepels water, de fijngesneden ansjovis en de Parmezaanse kaas tot een gladde dressing. Voeg naar smaak citroensap, zout en peper toe.

  5. Snijd de Vissticks diagonaal in stukken en meng samen met de dressing door de sla. Maak af met de geroosterde stukjes brood. Eet smakelijk!

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven