Rode kool en geitenkaas taart

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

1 verpakking 
bladerdeegplakjes
150 gram 
geitenkaas
100 gram 
geraspte geitenkaas
2 
eieren
peper

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Ontdooi het bladerdeeg en doe de diepgevoren rode kool met appeltjes in een pan. Dek af en verwarm de rode kool ongeveer 10 minuten. Regelmatig roeren.
  3. Bedek de taartvorm met bladerdeeg. Meng de geitenkaas, eieren en wat peper in een schaal en pureer deze met een staafmixer.
  4. Verdeel het mengsel over de taartbodem en doe hier bovenop de Rode Kool met Appeltjes. Bestrooi het geheel met de geraspte geitenkaas.
  5. Bak voor 20-24 minuten goudbruin in de oven. Smakelijk eten!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven