Deel
Deel dit recept

Rode kool en geitenkaas taart

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Ontdooi het bladerdeeg en de iglo Rode Kool met Appeltjes volgens de aanwijzing op de verpakkingen.
  3. Bedek de taartvorm met bladerdeeg. Meng de geitenkaas, eieren en wat peper in een schaal en pureer deze met een staafmixer.
  4. Verdeel het mengsel over de taartbodem en doe hier bovenop de Rode Kool met Appeltjes. Bestrooi het geheel met de geraspte geitenkaas.
  5. Bak voor 20-24 minuten goudbruin in de oven. Smakelijk eten!
Deel
Deel dit recept