Pizza met spinazie, mozzarella en zalm

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 verpakking 
300 gram zalmfilets 
1 
pizzabodem
1 bol 
mozzarella
1 blikje 
tomatensaus

Bereiding

  1. Haal de zalm uit de verpakking en laat deze even in de koelkast ontdooien wanneer nodig.

  2. Doe de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren.

  3. Haal de zalm uit de koelkast en snijd deze in kleine blokjes.

  4. Bestrijk de pizzabodem met de tomatensaus.

  5. Leg vervolgens voorzichtig de bladspinazie op de pizza en werkt het geheel af met schijfjes mozzarella en de zalmblokjes.

  6. Bereid de pizza in de oven: ca. 20 minuten op 200 °C.

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven