Penne met spinaziesaus

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

400 gram 
penne
150 gram 
gekookte ham
100 gram 
geraspte Parmezaanse kaas
3 
lente-uien
200 gram 
peultjes
100 ml 
room
3 el 
plantaardige olie
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Snijd de ham in kleine blokjes. Maak de lente-uien schoon en snijd deze in kleine ringen. Snijd de peultjes in kleine ringen.
  2. Bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking in lichtgezouten water.
  3. Verhit de olie in een pan, voeg hier de ui aan toe. Na 2 - 3 minuten blokjes ham toevoegen en deze kort meebakken.
  4. Voeg de spinazie hier aan toe en al roerend langzaam opwarmen. Roer vervolgens de room erdoorheen en breng op smaak met zout en peper.
  5. Verdeel de penne over de borden,giet vervolgens de saus eroverheen en bestrooi met Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven