One pot pasta pesto spinazie

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
One pot pasta pesto spinazie

Een heerlijke pasta pesto spinazie recept waar je slechts één pan voor nodig hebt. Deze one pot pasta pesto spinazie heb je daarnaast ook nog eens snel op tafel.

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

400 gram 
penne pasta
100 gram 
groene pesto
1 verpakking 
verse basilicum
100 gram 
geraspte Parmezaanse kaas
40 gram 
pijnboompitten
4 tenen 
knoflook
2 el 
boter
1 
ui
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Kook de penne pasta met een snufje zout al dente zoals omschreven op de verpakking. Snijd ondertussen de ui en knoflook fijn.
  2. Giet de penne af en laat deze afkoelen in een bakje. Hergebruik de pan voor het koken van de rest van het gerecht. 
  3. Verwarm de boter in de pan en fruit de ui en knoflook tot ze glazig zien. Voeg vervolgens ook de iglo Spinazie a la Crème toe en roer deze regelmatig. Op het einde even doorkoken. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Voeg de pesto, pijnboompitjes, verse basilicum en een deel van de geraspte kaas toe.
  5. Voeg vervolgens ook de penne toe aan de pan en roer alles goed door elkaar. Strooi bij het serveren van de pasta nog wat extra geraspte kaas over het bord heen. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven

Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
754
33,7 gram
11,1 gram
7 gram