One pot pasta met Spinazie en pecorino

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
One pot pasta met Spinazie en pecorino

De naam verraadt het al een beetje, maar one pot pasta is een pasta gerecht waarvoor je maar één pan nodig hebt. One pot pasta is dus de perfecte uitkomst als je snel een pasta gerecht wilt bereiden. Naast pasta en een pan heb je slechts een handjevol andere ingrediënten nodig voor het bereiden van de one pot pasta. Wij kiezen ervoor om de one pot pasta te bereiden met als hoofdingrediënt Iglo spinazie. Iglo spinazie is naast een lekkere keuze ook nog eens een heel verantwoorde keuze. De toevoeging van pecorino en cherry tomaatjes maken dit one pot pasta gerecht compleet.

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

350 gram  
Spaghetti
100 gram 
pecorino
20 
cherry tomaatjes
1 
ui
1 teen 
knoflook
800 ml 
water
1 verpakking 
verse basilicum
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Voeg alle ingrediënten, behalve de iglo Spinazie, toe aan de pan en breng deze aan de kook.
  2. Zet het vuur lager zodra het water aan de kook is en laat het ongeveer 13 minuten pruttelen. Roer regelmatig.
  3. Voeg de iglo Spinazie toe aan de pan, net voordat de spaghetti al dente is en het meeste water heeft opgenomen. Roer regelmatig en laat het eten nog vijf minuten koken.
  4. Serveer de spaghetti gelijk, zodat het lekker warm is. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven

Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
470 kcal
9,9 gram
5,7 gram
6,9 gram